Over mij

Hoi, ik ben Linda Abu El-Hassan, afgestudeerd als psycholoog aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, met als specialisatie Sport -en Prestatiepsychologie. Momenteel ben ik VSPN Sport -en Prestatiepsycholoog® in opleiding.

”Op jonge leeftijd ben ik begonnen aan wedstrijdzwemmen, ik vond het heerlijk die competitie. Elk weekend in een ander zwembad weer zo goed mogelijk proberen te presteren. Maar al snel werd ik door een rugblessure tegengehouden en werd ik genoodzaakt te stoppen met mijn passie. Nu vraag ik mij nog wel eens af wat als ik meer begeleiding had gehad, had ik dan alsnog door kunnen trainen en met plezier wedstrijden kunnen blijven zwemmen?”

Als sportpsycholoog wil ik iedereen het beste uit zichzelf laten halen, op welk niveau dat ook is. Ik ben van mening dat elk persoon uniek is, waardoor het erg belangrijk is dat de begeleiding aansluit bij de hulpvraag van de persoon, bij de persoonlijkheid van iemand en bij de tak van sport of soort prestatie.

Ik zou graag door middel van mentale begeleiding iemand mentaal sterker willen maken als sporter, presteerder maar ook als mens. Bewustwording, ontwikkeling van zelfkennis en persoonlijke groei is net zo belangrijk als prestatieverbetering.