Reviews

Lees of plaats hier reviews!!

4 Reviews

Stefan
5

Praktisch

Ik heb als coach 10 sessies gevolgd en dit was zeer nuttig. De sessies waren praktisch, persoonsgericht en direct toepasbaar waardoor er in de loop van het traject een mooie groei zichtbaar was. Zeer goede ervaring.

Pepijn
4

Doelgericht

Bekwaamde sportpsychologe die erg betrokken is bij jou als sporter en mens. Werkt erg doelgericht en heeft mij goed geholpen in het traject. Het toepassen van haar advies heeft mij geholpen om persoonlijke doelen te behalen en hierdoor heb ik een goede persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Dank!

5

Effectief

Ik heb 10 online 1 op 1 sessies gehad met Linda en meer dan tevreden over hoe het traject is gegaan. De begeleiding was erg prettig, had een persoonlijke aanpak en er was voldoende variatie. Bij een van de eerste sessies hebben we doelen opgesteld en aan het einde van het traject kan ik zeggen dat deze zijn behaald. Tijdens het traject merkte ik al dat ik progressie had geboekt. Linda heeft mij goed geholpen en ik raad een samenwerking met haar zeker aan!

Jesse de Vries
5

Praktisch

Linda heeft een super interessante workshop verzorgd voor de juniorenzwemmers (10-15 jaar)van zwemvereniging De Dolfijn. Gedurende 1 uur heeft ze de zwemmers alles verteld over het omgaan met tegenslagen. Boordevol praktische oefeningen en aansprekende voorbeelden heeft ze ervoor gezorgd dat de zwemmers naar huis gingen met een bak vol extra bagage die mooi in de praktijk kunnen gaan toepassen!

Write a Review